15.000 kr. i håndværkerfradrag

Mads Rørvig fra Venstre

Mads Rørvig fra Venstre


Jeg vil genindføre håndværkerfradraget på 15.000 kr. om året

Regeringen fjernede ved årsskiftet den populære BoligJobordning. Det var Venstre i mod. Derfor vil jeg genindføre ordningen med tilbagevirkende kraft, hvis Venstre vinder regeringsmagten tilbage. En genindførelse af ordningen vil skabe vækst og øge beskæftigelsen. Jeg har i min tid på Christiansborg kæmpet for flere private arbejdspladser til vores lokalområde. Derfor mener jeg også, at der hårdt brug for jobskabende tiltag som BoligJobordningen.

BoligJobordningen var en succes både lokalt og på landsplan. På landsplan var antallet af borgere, som brugte ordningen, over 500.000. Det genererede 5.000 nye jobs.

Det er arbejdspladser som disse, der danner grundlaget for en sund og stærk økonomi. Derfor er der kun gode grunde til at genindføre ordningen. Øget beskæftigelse er dog ikke den eneste positive effekt.

Ifølge Håndværksrådet er BoligJobordningen et effektivt middel mod sort arbejde. Ordninger, som effektivt mindsker sort arbejde, bør der være bred opbakning til. Derfor er Venstre ivrige fortalere for en genindførelse af BoligJobordningen. Udover at mindske ulovlig arbejdskraft har ordningen også en positivt effekt på vores miljø. BoligJobordningen gav flere borgere muligheden for at klima- og energirenovere deres boliger, hvilket er til gavn for os alle.

Hvorfor regeringen fjernede en ordning, der øgede beskæftigelse, mindskede sort arbejde og skabte flere energi- og klimavenlige boliger, er for mig en gåde. Jeg mener, at en genindførelse vil have en afgørende betydning for midt- og vestjyderne. Det vil give en håndsrækning til de arbejdsløse lokale håndværkere, skabe vækst og give flere råd til at renovere deres boliger.

 

LÆS MERE OM MADS RØRVIG

HVEM ER MADS RØRVIG FRA VENSTRE?

Back to Top